tirsdag 29. juli 2008

Vwennersborg 25-27 juli

Jeg selv fikk ikke dratt på treff denne gangen, men Alex fikk kommet seg avgårde etter mye uhell. Bobla gikk fint frem til kvelden før avreise, da røyk tennpluggkabel etter å ha finjustert motor før avreise. Han trodde han hadde justert den helt ut og ikke fikk den tilbake, men godt ut på kvelden fant han jo ut at det som sagt var ene tennpluggkabelen.
Samme dag som avreise, altså fredag kom han seg avgårde til Mekonomen. Fikk tak i alle nye tenningsdeler der. Flaks. Fikk montert ferdig, tok en prøvetur og bilen ville jo ikke gå fremover nesten. Sjekket tenningsrekkefølgen flere ganger og like før han måtte dra oppdaget han at han hadde byttet om eneren og toeren. Bilen gikk og gleden var stor.
Dro til Moss, møtte gutta (og damene) fra "feil" side av fjorden som han skulle slå følge med nedover.
På vei ut fra ferga var Anders veldig uheldig og fikk en lastebil i siden på varianten. Fikk ordnet med skademeldinger og alt som skulle til og de dro videre. Helt til det plutselig stod en stor røyksky opp fra motorrommet på bobla til Alex.
Det hadde tatt fyr i luftfilteret og flammene veltet ut. Martin fikk vrengt inn foran Alex. Han hoppet ut og løp (jepp, han har bevist at han fortsatt kan løpe) frem med brannslokningsapparatet og fikk slukket flammene.
Bobla var dermed ikke klar for noen videre kjøretur, ei heller Anders. Han snudde og skulle hjem igjen med varianten.
Alex og Erik tok Horten ferga tilbake til Horten, hentet Eriks Saab og dro nedover etter de andre.
Var turen verdt alt dette? Jepp, de hadde knallvær, god mat og ikke minst drikke og sikkert masse drittpreik he he.
Her kommer litt bilder. Fotografen er Anders som forøvrig kom nedover på lørdagen, men denne gangen i (Skr)Opel. He he. Ja, ja en tur blir vel skjelden som planlagt.



Fotograf: Anders Heimdal

Ingen kommentarer: